Bel ons vandaag   + 599 9 5214648
Nederlands

Over Curaçao

Over Curaçao

Wat maakt Curaçao speciaal tussen de Caribische eilanden? Authenticiteit. Eeuwenlang hebben we gesmeed een levendige en rijke cultuur geworteld in de geschiedenis en gastvrijheid. Ons erfgoed is zowel Europese als Afrikaanse - die meer dan 50 nationaliteiten. Wij spreken Nederlands, Spaans en Engels - evenals een lokale taal, het Papiaments, een kleurrijke Creoolse dialect.

Duiken

 • Overzicht
Overzicht

 

Discover Diving & Restaurant is een compleet PADI DIVE RESORT, wat betekent dat wij onze gasten de hoogste kwaliteit verlenen voor zowel snorkelen als duiken. Wij beschikken over alle faciliteiten zoals verhuur, shop, douches, toiletten, vulstation, spoelbakken en droogrekken. Wij verzorgen de opleiding van Open Water Diver tot en met professioneel Divemaster. Natuurlijk hebben we dagelijks verschillende trips voor de gecertificeerde duiker naar de grotten van Lagun, Mushroom Forest, Mako's Mountain, Black Coral Gardens of wrakduiken op de Superior Producer.

http://www.discoverdiving.nl

 

Cas Abou Beach

 • Algemeen
 • Watersport
 • Lokatie
Algemeen

Met haar helder turquoise zee, wuivende palmbomen en wit zandstrand is Cas Abao Beach een echt droomstrand. Gevestigd aan de noordwestelijke kust van Curaçao, is Cas Abao uitgeroepen tot één van Curaçaos mooiste stranden, ideaal voor familie en watersport.

Bij de populaire daiquiri bar haal je de lekkerste koele smoothies en daiquiri’s. Dagelijks ook geopend voor lunch en snacks.

Vergeet niet om ook van het water te genieten! Ga duiken of snorkelen, stap in een kajak, op de banana boat of spring op de watertrampoline en ontdek dat Cas Abao Beach boven én onder water een paradijs is!

Kortom: Cas Abao Beach heeft alle ingrediënten voor een heerlijk dagje strand.

Watersport

Enjoy the water! Go scuba diving or snorkeling, step in a kayak, on the banana boat or hop on the water trampoline and discover that Cas Abao Beach is a paradise, above and under water. 

 • Scuba Diving
 • Snorkeling
 • Kayak
 • Banana Boat
 • Water Trampoline

Kokomo Beach

 • Algemeen
 • Kokomo Beach Party
 • Lokatie
Algemeen

Vaersenbaai, nu Kokomo Beach, is volledig gerenoveerd. Kokomo beach is voorzien van alle faciliteiten voor een heerlijke dag aan het strand. Er is een restaurant, bar beachbar en op het strand zijn ligbedden te huur. Palmbomen zorgen voor schaduw. Het strand is gratis toegankelijk. Er zijn toiletten en douches en zowel het toilet als het restaurant zijn toegankelijk voor minder validen.

In de zee, voor de steiger ligt een vlot, er zijn massage mogelijkheden, een duikschool en een beachshop met een klein museum. Sinds de renovatie is Kokomo Beach een van de meest populaire stranden van Curacao.

Kokomo Beach Party

De Full Moon party is een maandelijk dance event dat gehouden wordt op Kokomo Beach!! De eerste editie vond plaats op vrijdag 9 maart en trok meer dan 1500 bezoekers! De laatste editie trok bijna 2200 bezoekers!!! De Full Moon parties zijn voorlopig de grooste beachfeesten van Curacao in 2012!! Als je op Curacao bent tijdens een Full Moon party zorg dan dat je er bij bent en mis het niet!! 

Koraal Tabak

 • Algemeen
 • Lokatie
Algemeen

Het gebied rondom de St. Jorisbaai staat bekend als een voormalige verblijfplaats van indianen. Sporen daarvan zijn overal rondom de baai te vinden. Ook in de heuvelrug ten Noorden van de baai zijn er duidelijke aanwijzingen van het verblijf van de indianen.

Er bevindt zich een grote grot. De grot draagt de naam Kueba Koraal Tabak. Deze grot is eenvoudig te bereiken via een goed beloopbaar pad naar boven. Dat leidt naar de ingang van de grot, waar een kleine inspanning gedaan moet worden om er ook daadwerkelijk in te komen. Eenmaal binnen valt op hoe groot de grot is. Hij is goed verlicht door diverse openingen, maar donker genoeg voor een grote verzameling vleermuizen.

De ruimte heeft een uitgang naar boven. Daar kun je doorheen en dat brengt je op een plateau met een mooi uitzicht over de omgeving en de zee.

Google maps: Click to see location    http://goo.gl/maps/kV2Jo